Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Aegina Xmas Cup Beach Volley (νέα ενημέρωση)


 
Ο Α.Ο.Α. Σαρωνικός και η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων διοργανώνουν Τουρνουά beach volley το τριήμερο 27,28,29, Δεκεμβρίου 2013 στο νησί της Αίγινας (δημοτικό γήπεδο beach volley).Με σκοπό την περαιτέρω διάδοση του αθλητισμού στην Αίγινα και ειδικότερα του βόλεϊ σε σάλα και άμμο.
o Δημήτρης Κατσικάρης
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής που θέτει το εν λόγω τουρνουά υπό την αιγίδα της καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη νήσων κ. Δημήτρη Κατσικάρη που στέκεται δίπλα μας για ακόμη μια φορά και γίνεται αρωγός των προσπαθειών μας.
Θέλοντας να τονώσουμε το αθλητικό κίνημα που αναπτύσσεται στην Αίγινα τα τελευταία χρόνια διοργανώνουμε ένα ακόμα τουρνουά beach volley στην καρδιά του χειμώνα αποδεικνύοντας ότι είναι ένα άθλημα για όλο τον χρόνο όπως  επανειλημμένα έχει πει ο πρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδίας Αχιλλέας Μαυρομάτης.
Ένα τουρνουά που θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα τονώσει την τουριστική κίνηση του νησιού το διάστημα των Χριστουγεννιάτικων διακοπών.
Δεν είναι τυχαίο ότι επιλέξαμε το συγκεκριμένο τριήμερο που δεν υπάρχει αγωνιστική κίνηση στο άθλημα του βόλεϊ και φιλοδοξούμε να συγκεντρώσουμε αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Σε συνεργασία με το www.aeginaportal.gr  θα προσπαθήσουμε να μεταδώσουμε ζωντανά το τουρνουά μέσω live streaming σε όλη την Ελλάδα.

Στην διάρκεια του τουρνουά ο σύλλογος Αίγινα Εθελοντής θα λειτουργήσει bazar που τα χρήματα θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου που δεν είναι άλλοι από την στήριξη και ανακούφιση συμπολιτών μας.  

Πληροφορίες για τους αγώνες

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν προκριματικοί αγώνες σε άντρες και γυναίκες ενώ το Σαββατοκύριακο αγώνες για 16άρι  ταμπλό σε άντρες και 8άρι για γυναίκες.
Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό θα πραγματοποιηθούν με επίσημους διαιτητές.
Οι νικητές του Xmas Cup θα λάβουν εκτός των κυπέλλων,χρηματικά έπαθλα και πλούσια δώρα προσφορά της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας και χορηγών.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά μετάλλια ενώ θα τους διατεθούν τσάι (ζεστό – κρύο) ισοτονικά και νερά.
Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 10 ευρώ.
Οι συμμετοχές μπορούν να σταλούν στο aeginavolley@gmail.com
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6940 616 301  
 www.aeginavolley.blogspot.com 




Πληροφορίες για το Xmas Cup beach volley στην Αίγινα
Η τεχνική σύσκεψη των αντρών για τα προκριματικά θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή και ώρα 15:00. Θα ακολουθήσουν οι προκριματικοί αγώνες με προβολείς.
Το Σάββατο στις 09:00 τεχνική σύσκεψη για το ταμπλό των αντρών και στις 12:00 τεχνική σύσκεψη για τους αγώνες των γυναικών.
Διαμονή: αρκετά  ξενοδοχεία είναι ανοικτά στην Αίγινα που ξεκινούν από 30 ευρώ το δίκλινο.
Οι διοργανωτές έχουν κρατημένα δωμάτια από 25 ευρώ τηλέφωνο Στάθης Νικολούζος 6940 616301
Το Σάββατο το βράδυ θα υπάρχει κέρασμα σε όλους (σουβλάκια λουκάνικα) μαζί με ζεστό κρασί! Υπό  Χριστουγεννιάτικους ήχους!
Μπορείτε να φτάσετε στην Αίγινα πολύ εύκολα έχει συνέχεια συμβατικά πλοία και ιπτάμενα δελφίνια η τιμή του εισιτηρίου κυμαίνεται από 8,5 ευρώ εώς 14 ευρώ.

Έπαθλα:
τα έπαθλα προσφέρει η Ε.Β.Ε.Α και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Αίγινα! 
για τους άντρες
1ο Έπαθλο 600 ευρώ
2ο Έπαθλο 300 ευρώ

Για τις γυναίκες
1ο έπαθλο 300 ευρώ
2ο έπαθλο 200 ευρώ

για το μεικτό   
1ο 200 ευρώ
2ο 100 ευρώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου