Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Συνεργασία του τμήματος βόλεϊ με τον ορθοπεδικό Ιωάννη Τσαπακίδη



ο ιατρός κος Τσαπακίδης
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας των τμημάτων βόλει του Α.Ο.Α Σαρωνικός με τον ιατρό Ιωάννη Τσαπακίδη.
Ο κος Τσαπακίδης είναι ορθοπεδικός με μεγάλη πείρα στους αθλητές και αθλήτριες,  κάτι που έλειπε από την Αίγινα.
Ο ιατρός  διατηρεί ιατρείο και στην Αίγινα, δέχεται κάθε Τετάρτη θα παρακολουθεί τις αθλήτριες και τους αθλητές των αγωνιστικών  ομάδων  δίνοντας λύσεις στα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο αντιπρόεδρος του Α.Ο.Α. Σαρωνικού κος Νικολούζος δήλωσε για την συνεργασία με τον ιατρό κο Τσαπακίδη: ''το τμήμα οργανώνεται καλύτερα και η συνεργασία με ένα ειδικευμένο ορθοπεδικό  σε αθλητές ήταν απαραίτητη. Ήταν κάτι που ήταν απαραίτητο. Είναι τιμή μας και θα μας βοηθήσει στα μέγιστα αυτή η συνεργασία. Ευχαριστούμε τον ιατρό που αποδέχτηκε την πρόταση και θα σταθεί δίπλα  στις προσπάθειες μας.''

Ακολουθεί το βιογραφικό του κου Ιωάννη Τσαπακίδη

O Ιωάννης Τσαπακίδης γεννήθηκε στη Λάρισα το 1975 και αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2000.
Ολοκλήρωσε την ειδικότητα του σαν Ορθοπαιδικός στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο του Πειραιά , ενώ ένα μέρος αυτής πραγματοποίησε στο ΚΑΤ και στο νοσοκομείο Charing Cross Hospital του Λονδίνου.
Πήρε υποτροφία από την ΑΟ και δούλεψε ως Fellow στο κέντρο Αθλητικών κακώσεων και Τραύματος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Queens Medical Centre στο Νόττινχαμ. Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της AO ALUMNI.
Από το 2006 είναι Ιατρός της Ομάδα Μπάσκετ γυναικών «Εσπερίδες» Καλλιθέας (από το 2012 μετά την συγχώνευση πλέον Ικαρος  B.C) (Πρωταθλήτρια γυναικών Α1 γυναικών  2006-7 και 2008-9 και Κυπελλούχος Ελλάδος 2005-6,2006-7,2007-8,2008-9), ανήκει στην Ιατρική ομάδα που καλύπτει Ορθοπαιδικά τους αθλητές της ΚΑΕ Πανελληνίου και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου «ΔΑΙΣ» έως το 2012. Από το 2012 έως σήμερα καλύπτει ιατρικά και τους αθλητές του ΕΣΠΕΡΟΥ ( μπάσκετ, χάντμπωλ, ποδόσφαιρο) όλα τα τμήματα και από την φετινή σεζόν και είναι Ιατρός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ (Κυπελλούχου Ελλάδος 2012-2013) .

 Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια/workshops εξειδίκευσης στην Τραυματολογία, τη Μικροχειρουργική και την Αρθροσκοπική Χειρουργική στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει με δημοσιεύσεις/ανακοινώσεις σε Ελληνικά και Διεθνή επιστημονικά συνέδρια και περιοδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου