Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

''Ιωάννα Βογιατζόγλου'' ταξιδεύει στην Άγκυρα με την Εθνική ομάδα!

Ιστορία γράφει το τμήμα βόλεϊ της Αίγινας όσο αφορά τον αθλητισμό του νησιού! Για δεύτερη φορά αθλητής ή αθλήτρια του νησιού φοράει το εθνόσημο σε διεθνείς αγώνες οποιουδήποτε ομαδικού αθλήματος (πρώτη ήταν  η Κων/να Κατσαίτη στο ποδόσφαιρο)!
Η Ιωάννα Βογιατζόγλου είναι μέσα στις 12 εκλεκτές που θα ταξιδέψουν την Πέμπτη 30/7  στην Άγκυρα με την Εθνική ομάδα παγκορασίδων για το Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 1 με 5 Αυγούστου!

Ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος των τμημάτων βόλεϊ του Α.Ο. Σαρωνικός  Στάθης Νικολούζος δήλωσε σχετικά με το θέμα: ''Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την συμμετοχή της Ιωάννας στην εθνική ομάδα. Η Ιωάννα δούλεψε σκληρά και είμαι περήφανος και δικαιωμένος για την επιτυχία της.
Όταν ξεκινάγαμε αυτήν την προσπάθεια πριν 4 χρόνια ελάχιστοι πίστευαν που μπορούν να φτάσουν αυτά τα κορίτσια.
Η χρονιά αυτή ολοκληρώθηκε με την καλύτερη είδηση, θα ήμουν περισσότερο χαρούμενος αν είχαμε 2 αθλήτριες στην Εθνική γιατί θεωρώ ότι και η Ιρένα Τζινιέρη είχε θέση σε αυτή την Εθνική ομάδα.
Τα καλύτερα όμως, έρχονται... Η προσπάθεια συνεχίζεται οργανωμένα και με το πρόγραμμα όπως το είχαμε θέση στις 11 Σεπτεμβρίου του 2011 αποδεικνύοντας ότι η διαφορά αθλητισμού με τον πρωταθλητισμό είναι η οργάνωση και το πρόγραμμα που προσφέρει το σωματείο!
Και πάλι Συγχαρητήρια Ιωάννα, δείχνεις τον δρόμο για όλα τα παιδιά της Αίγινας!''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου