Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 10 ΚΑΙ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018




Με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα μας το περασμένο Σαββατοκύριακο για τα πρωταθλήματα Κορασίδων / Β’ Κατηγορίας και της Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Σάββατο 10 / 2 / 2018

Α. Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ    -    Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ
              3                  -                     0



Στο κλειστό του ΕΠΑΛ η ομάδα μας υποδέχθηκε την ομάδα του Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ για την τέταρτη  αγωνιστική του δεύτερου γύρου πρωταθλήματος Κορασίδων στην οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι απ' το παιχνίδι. Παρά το νωθρό ξεκίνημα του αγώνα, οι αθλήτριες μας βρήκαν το ρυθμό τους στην πορεία με αποτέλεσμα να ανοίξει πολύ το σκορ και δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον προπονητή μας να χρησιμοποιήσει και τις πιο νεαρές ηλικιακά αθλήτριες οι οποίες και ανταποκρίθηκαν άψογα  στις απαιτήσεις του. Το τελικό αποτέλεσμα (3 – 0 σετ) ήρθε σε 70 λεπτά περίπου με τις δυο ομάδες να συγκεντρώνονται στις επόμενες  υποχρεώσεις τους



Τα σετ (25 – 14)  (25 – 15)  (25 – 16)



Κυριακή 11/02/2018    12:30

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ   -   ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ

            3                        -                0

Από τη πρωτοπόρα ομάδα του πρωταθλήματος της ΤΟΠΙΚΗΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΑΙΟΛΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ  φιλοξενήθηκε η ομάδας στο κλειστό του ΤΑΥΡΟΥ "ΤΙΜ.ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ" την Κυριακή 11/2 και προσπάθησε για το καλύτερο απέναντι σε μια πολύ δυνατή και υπερπλήρη ομάδα. Τα κορίτσια μας δεν κατάφεραν να μπουν σε κανένα σημείο του αγώνα δίνοντας το δικαίωμα στις αντιπάλους τους να πάρουν μια εύκολη νίκη όπως αυτό απεικονίζεται και στο τελικό αποτέλεσμα  (3 – 0 σετ).





















Τα σετ (25-14), (25-8), (25-13).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου